BASIS CURSUS

Pyroneurografie ART

Synergie tussen creativiteit & neurowetenschap
Pyroneurografie ART www.linea-verde.nl

Pyroneurografie Art

Pyroneurografie art basis workshop is een unieke revolutionaire synergie tussen creativiteit en neurowetenschap, exclusief bij Linea Verde. Deze workshop biedt een ongeëvenaarde ervaring waarbij creatieve creatiekracht en bewezen neurowetenschap samenkomen.

In deze workshop heb ik mijn beproefde methode van pyrografietechnieken (graveren op hout) en diverse opleidingen in Neurografische kunst samen gesmolten en tot een unieke creatieve creatie beleving ontwikkeld.

Ontdek de basis principes
Je leert de basisprincipes van Pyroneurografie Art, waarbij je intuïtief lijnen op hout graveert volgens een zeer specifieke methode.

Wat kun je verwachten?
Je zult ervaren hoe deze technieken en creatieve creatiekracht je rust zal geven en je hersenfrequentie van Beta naar Alpha gaat, vergelijkbaar met een rustgevende meditatie.

Terwijl je met je handen werkt, ontspant je lichaam en geest, waardoor je verbinding kunt maken met je innerlijke stem, je intuïtie zelf. Pyroneurografie handelingen zijn per definitie niet voorspelbaar.

Wanneer het brein niet kan voorspellen wat er gaat gebeuren, kan het niet controleren. Deze staat bereik je door Pyroneuografie art en leg je nieuwe gewenste neurologische paden aan in je brein. Met andere woorden er vinden dan gewenste veranderingen plaats in je onderbewuste brein, daar waar je bewuste brein (ego) geen invloed op heeft.

Door dit toe te passen in je leven, gaat je leven er anders uitzien. Bereik je doelen die anders ondenkbaar waren, wensen gaan in vervulling. Je ervaart een enorme dosis aan rust in je hoofd. Dus ook super fijn als je brein overbelast is (overspannen/burn out). En hoe mooi dat je hiermee dus ook ongewenste gewoontes uit je systeem kan elimineren. Kortom goud voor je body, mind en soul!

Deze technieken zijn gebaseerd op pure bewezen wetenschap en creatieve creatiekracht.

De voordelen van Pyroneurografie Art:

  • Emotionele ontlading: Gebruik Pyroneurografie Art als een creatieve creatiekracht om emoties te verwerken en los te laten.
  • Mindfulness en Ontspanning: Ervaar diepe ontspanning en rust in je brein door je te concentreren op het creatieve proces van Pyroneurografie Art.
  • Zelfbewustzijn en Reflectie: Door middel van Pyroneurografie Art verken je je innerlijke wereld en ontwikkel je zelfbewustzijn door te werken met lijnen en vormen.
  • Groei in mindset en doelen: Pyroneurografie Art draagt bij aan het versterken van je mindset en het bereiken van je doelen.
  • Verbinding met je Onderbewustzijn: Ontdek een diepere verbinding met je onderbewustzijn en verken verborgen gedachten, gevoelens en wensen.

Stap in deze boeiende reis van zelfontdekking, creatieve creatiekracht en persoonlijke groei. Ontdek de transformerende kracht van deze unieke workshop en laat jezelf bloeien in een wereld van mogelijkheden. Na afloop heb je jouw eigen  prachtige pyroneurografische kunstwerk.

Ook in te zetten voor bedrijven
deze methode is ook uitstekend geschikt om in te zetten voor het behalen van nieuwe doelen binnen een team en bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Tevens een krachtige tool bij het voorkomen van een overbelast brein en stress/burn-out geralateerde klachten. Kijk hier voor meer informatie over de Burn your ‘Burn-Out’ workshops voor bedrijven.

Datum: iedere donderdag en vrijdag (2024)
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Ervaring: niet nodig
Reserveren va. min. 2 pers.
Besloten workshop met eigen groep, va. 6 personen: datum naar wens

pyroneurografie ART www.linea-verde.nl

Mis deze kans niet om de kracht van Pyroneurografie Art te ervaren en je leven hiermee voor goed te verrijken en veranderen.

Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de mogelijkheden van deze unieke en transformerende workshop!

Reserverings formulier

1 + 3 =

Terug