DIY PAKKETTEN

Liever een creatieve workshop thuis volgen?

Creativiteit is niet alleen leuk, het is ook ontzettend goed voor je! En wat is er nou leuker dan thuis creatief bezig zijn met een DIY-pakket? In mijn webshop kun je terecht voor een mooi assortiment aan doe-het-zelf pakketten. Het is een ideale oplossing als je niet in de gelegenheid bent om een workshop in mijn atelier te volgen.

In mijn assortiment vind je verschillende DIY-pakketten voor volwassenen, wat dacht je ervan om zelf heerlijke chocolade bonbons te maken met Callebaut chocolade, het maken van gravures op hout en bloemschikken met droogbloemen en nog veel meer moois.

En het beste van alles is dat ik van vrijwel ieder DIY-pakket workshop stap-voor-stap video’s heb gemaakt, zodat je over mijn schouder mee kunt kijken en alle tips en tricks laat zien om zelf thuis een leuke en creatieve workshop te volgen.

Alle creatieve workshop pakketten worden in eigen beheer vervaardigd, verpakt en verzonden vanuit mijn atelier in Lisserbroek. Je kunt de pakketten op afspraak ophalen in mijn atelier of ze worden met de post naar elk gewenst adres verzonden.

Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in mijn webshop en ontdek welk DIY-pakket jouw creativiteit kan prikkelen en je een plezierige tijd kan bezorgen!

 

Kijk in de webshop voor het hele assortiment.

qr code webshop