DIY PAKKETTEN

Liever een creatieve workshop thuis volgen?

Ik ben producent en leverancier van een mooi assortiment aan Doe-het-zelf pakketten. Deze kun je vinden in mijn webwinkel.
Mijn DIY pakketten zijn erg handig als je niet in de gelegenheid bent om een workshop in mijn atelier te volgen (super handig tijdens Corona periode). En ook heel leuk om cadeau te doen!

Het assortiment bestaat uit DIY pakketten voor volwassenen. Er is een ruim assortiment dus er is voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld het maken van heerlijke chocolade bonbons met de chocolade van Callebaut, gravures branden op hout,  bloemschikken met droogbloemen en nog veel meer moois.

Ik heb van vrijwel iedere DIY pakket workshop stap-voor -stap video’s gemaakt. Hierbij kijk je over mijn schouder mee en laat ik je alle tips en tricks zien om zelf thuis succesvol een leuke en creatieve workshop te volgen.

Alle creatieve workshop pakketten zijn in eigen beheer en worden in mijn atelier in Lisserbroek vervaardigd, verpakt en verzonden.

De pakketten kun je op afspraak ophalen in mijn atelier in Lisserbroek. Of ze worden met de post naar elk gewenst adres verzonden.

Kijk in de webshop voor het hele assortiment.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • DIY pakketten incl. alle benodigde materialen
  • Inclusief stap voor stap Creatieve Workshop Online video’s
  • Uitstekende kwaliteit materialen
  • Gegarandeerd succes (lees recensies)
  • Ruim voldoende materialen in de pakketten aanwezig