linea verde workshops

Droogbloemen

HIP & trendy

DROOGBLOEMEN WORKSHOPS

De trend van 2020!
Werken met droogbloemen is erg leuk om te doen. Trendy en heel duurzaam. Bij Linea Verde kun je kiezen uit diverse workshops met droogbloemen. Er is voor ieder wat wils.

Bijna alle droogbloemen die we gebruiken zijn geteeld op Nederlandse bodem, in vele soorten en kleuren. Tijdens de workshops gebruiken we alle kleuren die voorradig zijn. Helaas is het niet mogelijk om een schikking in 1 bepaalde kleur te maken. Dit heeft te maken met de voorraad bloemen.

Het werken met deze prachtige natuurlijke materialen is fijn. Workshops om vrolijk van te worden!

DROOGBLOEMEN IN STOLP

Dit is toch zoiets aparts! Ongeveer 30 jaar geleden was dit super hip. Anno 2020 helemaal hip en trendy. En echt het staat zo mooi een bloemen compositie onder glas. Je blijft er naar kijken!

Het is ook nog eens heel leuk om te maken. We gaan bloemschikken met droogbloemen. Je gaat geheel naar eigen fantasie een prachtig stilleven maken. Van schattige tea roses tot heerlijk geurende Lavendel, een color mix aan droogbloemen.

Het is bij deze workshop niet mogelijk om de stolp op te maken in een uni kleur.

Foto volgt binnenkort

DROOGBLOEMEN OP FRAME

Dit is een echt kunstwerk! Dit object is uniek en zo mooi om in huis te hebben. Bij het bekleden van het frame maken gebruik van diverse technieken en gebruik van prachtige color mix droogbloemen in combinatie met verse Eucalitus in prachtige grijs tinten welke prachtig indrogen. Een mix & match van natuurlijke materialen. Duurzaam waar je jarenlang plezier van hebt.

Het is bij deze workshop niet mogelijk om het frame in uni kleur op te maken.

DROOGBLOEMEN KRANS

We gaan een metalen frame bekleden. Hierbij maken we gebruik van de bind & wikkel techniek. Je kunt het frame helemaal rondom of half bekleden met droogbloemen. De bloemen zijn rijk aan kleuren van pastel tot donker paars een prachtig color mix palet. Leuk om te vermelden is dat de bloemen bijna allemaal geteeld zijn op Nederlandse bodem. Prachtig en super duurzaam. Deze workshop is niet moeilijk, succes verzekerd.

We werken bij deze workshop uitsluitend met een combinatie van mix color droogbloemen. Bij deze workshop is het niet mogelijk om de krans in unikleur te binden, in verband met voorraad.

TIP!! Deze workshop is ook verkrijgbaar als Doe-het-zelf pakket inclusief stap-voor-stap instructie video’s! Klik hier voor de webshop

ETSEN & BLOEMSCHIKKEN

Droogbloemen in fles met glasets. Geweldige en unieke combinatie! Het is een 2 in 1 workshop. Een apothekersfles (1 liter) ga je voorzien van een prachtige ets (tekst: flowers of fleurs). Daarna maak je in de fles een “stil leven” van droogbloemen (mix color).

Prachtig en duurzaam een echte eye catcher voor in huis.