KLANT RECENSIES

 


9 x  vijf sterren revieuws bij Google, meest relevant:


Tineke Pruiksma

dec 2019
Hout graveren, wat een leuke workshop! Heerlijk creatief bezig geweest onder prettige begeleiding van Gabriella. De geur van gebrand hout werkt ook nog eens ontspannend!

Lynn Kraaijeveld
nov. 2019
Hele leuke workshop tapas plank graveren gevolgd. De planken waren van mooie kwaliteit, ontzettend veel keuze met betrekking tot de afbeelding die je erop kan maken en hele fijne en duidelijke uitleg! Aanrader 🙂

Vanessa
nov. 2019
Een heel leuke workshop op een prachtige plek. Gabriella neemt je stap voor stap mee in het maakproces, én laat alle ruimte voor je eigen creativiteit! een prachtige clutch en een fijne dag zijn ons resultaat. Heerlijke thee erbij…:perfect.

Stephanie Hofman
nov.2019
Super leuke workshop gehad met goede uitleg en materiaal!

J. Kooistra
okt.2019
In een woord een fantastiche workshop ….een aanrader voor plezier en ontspanning

Ingrid Dupont
sept. 2019

Knus atelier, leuke workshop en een enthousiaste, gezellige en zeer creatieve Gabriëlla als instructeur. Een echte aanrader!

Astrid van den Berg
april 2019
Fijne plek, leuke workshops, prima begeleiding, resultaat om trots op te zijn

KLANT RECENSIES OP FACEBOOK

Op Facebook tref je recensies aan over Linea Verde van mensen die al eerder voor een workshop zijn aangeschoven. Altijd fijn om te lezen wat de ervaringen zijn. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Klik op de onderstaande knop

KLANT RECENSIES BIJ GOOGLE


Ook bij Google tref je recensies aan over Linea Verde aan van mensen die al eerder voor een workshop zijn aangeschoven. Altijd fijn om te lezen wat de ervaringen zijn. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Klik op de onderstaande knop