www.linea- verde.nl- workshops

GROEPS UITJES

vanaf 8 personen

Uitje met collega’s, vriendinnen of familie

Heb jij de “eer” om een uitje te organiseren voor je collega’s, vriendinnen of familie. Altijd weer een hele uitdaging om een invulling te vinden waarbij zo goed als iedereen aan kan deelnemen en het naar de zin heeft. Zoveel mensen zoveel wensen…

Bij een dagje uit zijn vaak een aantal factoren daarbij van belang. Gezellig bijpraten, even lekker weg, iets creatiefs doen. En uiteindelijk met iets moois en voldaan weer naar huis.

Linea Verde (Gabriëlla) heeft ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van Creatieve Workshops en Business Events. Alle workshops en activiteiten zijn in eigen beheer. Hierdoor is het ook mogelijk om indien gewenst een geheel “op maat”programma te verzorgen.

De workshops zijn geschikt voor zowel dames en een aantal ook zeker leuk voor de mannen.

Liever iets actiefs ondernemen in de buitenlucht. Dan is het super leuke spel Boeren Landgoed golf bijzonder aan te bevelen. Kortom we hebben alles in huis om aan jullie wensen te voldoen voor een geslaagd dagje uit.

Velen tevreden klanten zijn jullie voor geweest. Lees in de rubriek recensies alle enthousiaste 5 sterren beoordelingen op Facebook en Google.

linea verde workshops

buiten activiteit

team uitjes vanaf 10 personen