linea verde Workshops & Retreats

GROEPS UITJES

Uitje organiseren met collega’s, vriendinnen of familie

Een leuk en gezellig uitje met collega’s, vriendinnen of familie organiseren kan een flinke uitdaging zijn. Iedereen heeft immers verschillende wensen en interesses. Maar geen zorgen, wij helpen je graag.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van Creatieve Workshops en Business Events kunnen wij een leuk en creatief programma voor je samenstellen. Al onze workshops en activiteiten worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor we flexibel zijn en op maat gemaakte programma’s kunnen aanbieden.

Of je nu gezellig wilt bijpraten, er even lekker tussenuit wilt met een creatieve workshop, of juist iets actiefs in de buitenlucht wilt doen, bij ons vind je voor ieder wat wils. De meeste workshops zijn geschikt voor zowel dames als heren en kunnen worden aangepast aan de wensen van de groep.

Wij raden bijvoorbeeld het superleuke spel Boeren Landgoed golf aan voor wie graag iets actiefs in de buitenlucht doet. Kortom, we hebben alles in huis om van jullie dagje uit een succes te maken!

Benieuwd naar de ervaringen van onze tevreden klanten? Bekijk de enthousiaste 5-sterrenbeoordelingen op Facebook en Google en bij de rubriek recensies.

linea verde retreats

RETREATS

1 daagse specials voor groepen

RETREATS (1 dag)
TREASURES FROM NATURE

RETREATS (1 dag)
TREASURES FROM NATURE

linea verde workshops

buiten activiteit

team uitjes vanaf 10 personen