Gabry www.linea-verde.nl

 Gabriëlla
Eigenaar: Linea Verde Creatieve Workshops

Wie is Gabriella?
Gabriëlla (61) is al meer dan 25 jaar organisator van Creatieve Workshops / Creatieve creatiekracht therapie in de ruimste zin des woords (Matrixmethode, Neuro/kwantum fysica, Wandelcoaching ’23 en Herborist ’24) .

Een “mensen mens” zoals men haar vaak noemt. Een doener en een duizendpoot met als rode draad in haar leven: Creativiteit en persoonlijke ontwikkeling, liefdadigheid, liefde voor natuurlijke materialen en Art designer. Dit alles in combinatie met de liefde en passie voor het buitenleven, haar kruiden/moestuin, de zorg voor haar gezin en 2 honden. That’s her way of life ♥

Professionele kennis
Haar kennis is breed en zij heeft zich de afgelopen jaren nog verder gespecialiseerd middels diverse vakopleidingen, zoals Zilversmid, Chocolatier, Handenbeelden art designer & Leather craft designer, Wandelcoach en recent haar opleiding tot Herborist (geneeskrachtige plantkunde) afgerond. Vakkennis welke zij dagelijks deelt tijdens haar creatieve workshops en creatieve creatiekracht therapie sessies.

De creatieve workshops worden gehouden in haar sfeervolle atelier in Lisserbroek. Voor een creatieve beleving en inspiratie in ongedwongen sfeer. Op een prachtig landgoed midden in de randstad. In een oase van rust en een fijne natuurlijke omgeving.

Service en kwaliteit voeren de boventoon. En werkt uitsluitend met de beste en mooiste materialen. Waarbij duurzaamheid en natuurlijke materialen een zeer belangrijke rol spelen.

Duizenden mensen zijn de afgelopen jaren aan haar workshop tafels aangeschoven. Wees Welkom!

Benieuwd naar hun ervaring? Bekijk dan eens alle lovende recensies.