Follow your dreams

             Linea Verde Retreat

FOLLOW YOUR DREAMS

Stel je eens voor hoe het zou zijn om een hele dag helemaal voor jezelf te hebben, waarbij je ongestoord en volledig kunt focussen op jouw dromen, wensen en doelen. Een dag waarop je in alle rust naar binnen keert en in contact komt met je hart, terwijl je luistert naar de stem van je innerlijke wijsheid en intuïtie. Je krijgt meer zelfvertrouwen en begint keuzes te maken vanuit je hart en vertrouwen.

Tijdens deze dag deel ik al mijn professionele kennis en ervaringen met jou, om je te inspireren en enthousiasmeren. Stap voor stap zal ik je begeleiden en helpen ontdekken wat er werkelijk toe doet voor jou. Wat zijn je diepste verlangens en dromen, ongeacht hoe groot of klein ze ook zijn?

Samen stellen we een concreet en doeltreffend stappenplan op, dat is gebaseerd op jouw eigen wensen, kernwaarden en regels. Dit stappenplan zal je helpen om het leven te leiden waar je zo naar verlangt.

MAAK JE EIGEN SOUL ART

Als onderdeel van dit retreat ga jij aan de slag om jouw diepste verlangens om te zetten in een krachtig kunstwerk: je gaat jouw eigen SOUL ART maken.

Dit kunstwerk zal dienen als inspiratiebron en motivatie om jouw dromen waar te maken. Door te werken vanuit je hart en intuïtie, en met behulp van beeldmateriaal, teksten en kleuren, creëer je een uniek en tastbaar resultaat dat jouw diepste verlangens weerspiegelt.

Het maken van jouw eigen SOUL ART is een krachtig proces dat jou in contact brengt met je onderbewustzijn en de deuren opent naar een wereld van mogelijkheden. Tijdens dit creatieve creatie proces word jij uitgedaagd om vanuit je hart en intuïtie te werken. Je gaat uit j hoofd en komt een een fijne creatieve flow.

Het zien en aanraken van jouw SOUL ART is als een directe verbinding met jouw droom, wens of doel. Het is de perfecte reminder van wat je echt wil in jouw leven en een baken van inspiratie en motivatie om deze te verwezenlijken. Het is mindblowing wat je eigen SOUL ART voor jou kan gaan betekenen.

DID YOU KNOW….?


” MET HET VERHAAL WAT JIJ JEZELF VERTELD,
PROGRAMMEER JIJ JE ONDERBEWUSTZIJN”

Herken jij dit?

 • Heb jij een droom, wens of doel, maar weet je niet hoe je deze werkelijkheid kunt maken?
 • Word je belemmerd door negatieve overtuigingen en verlang je naar meer verbinding met je hart?
 • Ben je op zoek naar meer rust, geluk en positieve energie in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?
 • Zit je vast in een vicieuze cirkel en wil je hier graag uitbreken?
 • Verlang je naar meer positiviteit in je leven en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
 • Wil je graag leren hoe je je dromen kunt visualiseren en verwezenlijken?

Wat kan je verwachten?

 • Een 1:1 retreat. Een dag vol liefde en aandacht voor jezelf
 • Werken aan je mindset en intuïtie in een ontspannen sfeer en fijn atelier
 • Een bijzondere ervaring met de kracht van de cacao ceremonie
 • Kennismaken met fascinerende werelden van kwantumfysica en neurowetenschap
 • Verhogen van je bewustzijn in het moment door middel van visualisaties, meditaties en een mindful wandeling
 • Heldere doelen stellen en een stappenplan maken met uitdagende binnen- en buitenopdrachten
 • Genieten van een heerlijke lunch
 • Heerlijk je creatieve creatiekracht inzetten om je eigen soulart kunstwerk te maken. Kortom, een dag vol magie om nooit te vergeten!

FOLLOW YOUR DREAMS RETREAT 1:1

Met dit retreat neem ik je mee op mijn pad in de wereld van creatieve creatie kracht, de wetten van de natuur, mindfulness en kwantumfysica.

Ik heb regelmatig studies en opleidingen gevolgd en jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kwantumfysica, mindfulness en creatieve creatie kracht.

Deze waardevolle kennis heb ik samengevoegd tot een krachtig persoonlijk activatie programma.

Alles wat ik tijdens dit retreat zal delen, heb ik zelf ervaren, bestudeerd, doorleefd en succesvol geïmplementeerd in mijn eigen leven. Ik leer je de succesfactoren maar ook de valkuilen.

Dankzij mijn persoonlijke activatie programma leef ik al jaren het leven van mijn dromen. En dat gun ik jou ook!

Doe je mee?

Liefs,
Gabriëlla

Een prachtig cadeau voor jezelf. Een uniek 1:1 retreat en ervaar hoe het jij je persoonlijke groei en succes kan stimuleren.

Het is de perfecte gelegenheid om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor jou en om de volgende stap te zetten in je leven.

Wacht niet langer en investeer in jezelf en de toekomst waar je naar verlangt.

Creatieve mindfulness