Puur natuur

Wildpluk Apotheek masterclass

www.linea-verde.nl

 

https://www.linea-verde.nl/puur-natuur-wildpluk-apotheek-workshop
Puur natuur wildpluk apotheek

Puur natuur – wildpuk apotheek MC

Het is bijna zover! In april’24 mag ik mijn opleiding tot Herborist afronden. Ik kan niet wachten deze waardevolle kennis te gaan delen in deze gloednieuwe masterclass – Puur natuur wildpluk apotheek.

Alles staat hierbij in het teken van het gebruik van natuurlijke bio materialen. En het vakkundig verwerken hiervan tot fijne verzorgende en helende puur natuur producten.

Wat ga je leren?
Ontdek samen met mij de schatten van moeder natuur. Van (on)kruiden tot bloemen en bladmaterialen van het seizoen.  Zo leer ik je praktische vaardigheden bij het  gebruik en verwerken van puur natuurlijke materialen. En het maken van je eigen wildpluk apotheek. Tijdens deze masterclass ga je lekker aan de slag met het maken van je eigen helende zalf, een balsem, deodorant, parfum olie en een maceraat.

We gaan wild plukken
Na een korte introductie trekken we de natuur in voor een korte wildpluk wandeling van ongeveer 45 minuten. Tijdens deze wandeling laat ik zien welke natuurlijke ingrediënten je kunt verzamelen en gebruiken voor verzorgende en geneeskrachtige zalven en oliën. Ga je je eigen materialen plukken voor het maken van je eigen maceraat, blad voor een geneeskrachtige thee en meer… Een leuke puur natuur ontdekkingsreis over het prachtige landgoed .

Wat ga je maken?

  • Lipbalsem
  • Zalf (verzorgend en geneeskrachtig)
  • Deodorant
  • Zeep (vorm naar wens) met geuren Lavendel of Roos
  • Een geneeskrachtige en verzorgende maceraat

Ik beloof je, deze masterclass werkt echt verslavend. Niet alleen leuk om bovengenoemde zelf te maken. Maar ook nog eens bijzonder leerzaam en een prachtige basis om je wildpluk apotheek verder zelf in de toekomst uit te breiden.

Zeker in deze tijden ben ik van mening dat deze waardevolle kennis van onze voorouders, niet verloren mag gaan. Helaas leren we deze vaardigheden niet op school. Vandaar deze masterclass als een ode aan moeder natuur. En alles wat zij ons heeft te bieden.

Voor wie is deze masterclass?
Droom je ervan om je eigen natuurlijke verzorgingsproducten te maken? Een basis te leggen voor je eigen puur natuur – wildpluk apotheek. Voor als je ook klaar bent met die dure en veelal chemische troep uit de winkel. Dan is dit jouw kans. Deze unieke masterclass richt zich vooral op het zelf leren maken van geneeskrachtige en verzorgende basis producten. Waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Na de masterclass
Beschik je over een solide basis kennis. Hiermee kun je verder  experimenteren en helende en verzorgende producten naar wens maken. Ook krijg je een scala aan handige tips en tricks gedurende de masterclass. Uiteraard neem je na afloop al je zelfgemaakte producten mee naar huis, inclusief materialen lijst en de basisrecepten.

TIP!
Na afloop heb je de mogelijkheid om diverse basisproducten/DIY-pakketten aan te schaffen in het atelier, waarmee je thuis direct verder aan de slag kunt. Bovendien ontvang je dan meteen een korting van 10% op deze basisproducten.

Datum: in overleg
Tijd: 12.30 – 17.15 uur
Reserveren va. min. 2 pers.

Note:
Heb je nog vragen, vul gerust en vrijblijvend het aanvraag formulier in. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Aanvraag/reserverings formulier

9 + 5 =