fbpx
Telefoon 06-54388136 info@linea-verde.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN
LANDGOED GOLF 2018


Let op! 

Deze activiteit vindt ook bij slecht weer plaats! Niet deelnemen wegens slecht weer is voor kosten opdrachtgever.

Indien het weer te gevaarlijk is, zoals een door het KNMI afgegeven waarschuwing/alarm (code geel, oranje of rood) voor onze regio, kan de activiteit in overleg worden verzet naar een nader te bepalen datum.

Dit onder de voorwaarde dat de betaling van de geannuleerde reservering dan zal worden omgezet in een tegoed.

Er is dus geen sprake van restitutie van de betaalde gelden.

Slecht weer alternatief (aanbevolen!)

Voor een meerprijs van:  € 6,50 p.p, kun je een slecht weer alternatief reserveren in de vorm van een workshop – chocolade bonbons.

De workshop is binnen in het atelier van Linea Verde te volgen of nader te bepalen locatie op het landgoed. De duur van deze workshop is max. 1 uur.


Reserveren alternatief

Dit slecht weer alternatief (workshop chocolade bonbons) kan tot uiterlijk 24 uur, voor aanvang datum, bij Linea Verde worden gereserveerd.

Het slecht weer alternatief is uitsluitend in overleg met Linea Verde en onder voorbehoud van beschikbaarheid van het atelier.


Aansprakelijkheid

Linea Verde is niet aansprakelijk voor schade of letsel in de ruimste zin des woords, opgelopen vooraf, tijdens of na afloop van een activiteit of workshop, in het atelier of activiteiten locatie.

Alle activiteiten en workshops in het atelier of op het landgoed de Olmenhorst, is uitsluitend en geheel op eigen risico.