Ik ben vooral van het eerst zelf proberen. Zo ook met het bouwen van websites. Tegenwoordig kan je overal informatie vinden hoe je zoiets moet aanpakken. Nou ben ik geen ster in het omgaan met pc en de techniek die erbij komt kijken. Vaktermen, plug-ins en van alles en nog wat. Een tolk voor alle ingewikkelde termen had een uitkomst geweest ;-).

Voorwerk
Voordat ik aan het bouwen van de website begon, heb ik eerst foto’s, uitgezocht en in het juiste formaat gezet. De basis kleuren uitgezocht en tot slot alle teksten geschreven. Met het vooraf bewerken en uizoeken heb ik veel tijd weten te besparen. Immers in grote lijnen was daarmee al een hoop werk verricht.

Alles het raam uit
 Een website bouwen gaat helaas niet zonder slag of stoot, vreugde dansjes. Maar eerlijk er zijn ook echt diverse momenten geweest dat ik alles uit het raam had willen smijten, serieus.
Anyway na weken werk en veel nachtelijke uren was dan eindelijk de nieuwe mooie en overzichtelijke website klaar.

Tweede website gemaakt
Inmiddels heb ik er nog een tweede website bij gemaakt. Ik weet nu hoe het moet ;-). De tweede website is speciaal gemaakt voor mijn nieuwste workshops, het maken van  “Handenbeelden”.
Ik zou het leuk vinden als je ook daar eens een kijkje neemt: www.handenbeelden.nl

Conclusie:
Al met al ben ik blij en trots op wat ik helemaal zelf heb gemaakt.
Mijn conclusie: een website bouwen doe je gewoon lekker zelf. Wees niet bang om fouten te maken en gun jezelf de tijd! Want tijd dat kost het zeker! Maar dan heb je ook wel wat :-).

Gabriëlla

“ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan”
Pipi Langkous   * Linea Verde Creatieve Workshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, Amstelveen, Rijsenhout, Hoofddorp en Aalsmeer