linea verde workshops

SPECIALS

Art & Design

HANDENBEELDEN 3D

Handenbeelden

Naast alle creatieve workshops ben ik altijd op zoek naar nieuwe creatieve technieken op gebied van Art & Design. Zo kwamen ook de handenbeelden op mijn pad. Bij het bewonderen van mijn eerste zelfgemaakte handenbeeld werd ik gegrepen door emoties. Toen ik nog een jong meisje was, is geheel plotseling mijn moeder overleden. Mijn moeder had prachtige handen…

Bij het bekijken van mijn handenbeeld, besefte ik opeens de enorme emotionele waarde van een handenbeeld. Want wat had ik graag een prachtig handenbeeld willen hebben van de handen van mijn moeder. Als dierbare herinnering en troost.

Handenbeelden bieden troost bij verdrietige momenten. Maar kunnen ook zeer zeker grote vreugde brengen. Denk maar eens aan de handjes van een pasgeboren baby, zo schattig!

Ik ben dankbaar, dat ik inmiddels al vele handenbeelden heb mogen maken. Prachtig handenbeeld welke heel veel vreugde, steun en troost hebben geboden.

Creatieve DIY Pakketten

Doe-het-zelf pakketten

Ik produceer al meer dan 20 jaar Doe-het-zelf pakketten. Mijn DIY pakketten zijn erg handig als je niet in de gelegenheid bent om een workshop in mijn atelier te volgen. Ook erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag of als kerstpakket.

Ik heb van vrijwel iedere DIY pakket workshop stap voor stap video’s gemaakt. Hierbij kijk je over mijn schouder mee en laat ik je alle tips en tricks zien om zelf thuis een leuke en creatieve workshop te volgen. Pakketten voor zowel volwassenen als kinderen.

Alle creatieve workshop pakketten zijn in eigen beheer en worden in mijn atelier vervaardigd en verpakt.

WhatsApp chat