SERVIES PIMPEN A LA “BLOND”

Servies pimpen a la Blond, hoe tof is dat. Ben jij altijd al een fan geweest van Blond. Dat kan je bij deze workshop je eigen Blond servies pimpen.

Je kan hierbij gebruik maken van de BLond prints/sjablonen die er in het atelier beschikbaar zijn van BLond.

Of zelf Blond prints meenemen. Met zelf meegenomen prints/plaatjes van Blond pimp je je Blond servies met de plaatjes die jij dan ook het liefst zou gebruiken. Prints mogen in zwart gedrukt of in kleur. Voor het overzetten van de prints/plaatjes passen we een speciale techniek toe.

Het servies dient nog wel thuis na 24 uur te worden afgebakken in je keukenoven. Hierdoor is het servies afwasbaar zonder dat de teksten verloren gaan. Instructie krijg je mee naar huis.

Let op! Vermeld a.j.b. duidelijk bij het maken van een reservering dat je de workshop servies pimpen a La Blond wilt volgen!! Er zijn namelijk 2 verschillende mogelijkheden, technieken en uitleg. Welke niet gelijkertijd zullen worden toegepast.

HANDLETTEREN OP SERVIES

Handletteren is helemaal hip & hot. Hoe gaaf is dit als je zoiets ook kunt toepassen op servies een beker en een bordjes.

Heb jij een mooi handschrift dan zou je de tekst er zelf op kunnen schrijven. Je bedenkt hierbij je eigen teksten of kijkt thuis alvast ter inspiratie op internet. Je mag ook je eigen prints meenemen.

Met zelf meegenomen teksten/quotes heb je ook echt de tekst die je het liefst wilt gaan gebruiken op je servies. Print thuis de gewenste teksten uit in diverse afmetingen. Zodat je de tekst/quotes/plaatjes zowel op een bordje als op een beker kunt overzetten. Voor het overzetten passen we een speciale techniek toe.

Het servies dient nog wel thuis na 24 uur te worden afgebakken in je keukenoven. Hierdoor is het servies afwasbaar zonder dat de teksten verloren gaan.