Mijn beproefde methode

Het was begin 2014 toen ik last kreeg van een Creative Brain Blockade. Mijn hoofd voelde bomvol, er kon geen informatie meer in of uit. Alles zat in mijn hoofd op slot. Het gevolg van te veel stress, weinig ME TIME en een gebrek aan rust en ontspanning

Ik zocht hulp bij een Matrix coach. Al na 1 coach sessie was mijn volle hoofd en chaos gevoel bijna zo goed als opgelost. Ik had weer controle over mijn eigen brein. Al snel daarna begon mijn inspiratie en creativiteit weer volop te stromen. Ik had weer rust en ruimte in mijn hoofd!

Tussen 2015 – 2019 volgde ik opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en coach trainingen.
De kers op de taart is mijn professionele opleiding, gevolgd bij het Matrix Inst. (2015-2019) met als specialisatie “HOOFD OPRUIMEN & ORDENEN”

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan is zo nuttig. Ik heb recent besloten om al mijn waardevolle kennis met de wereld te gaan delen. Aan de hand van Workshops gericht op creatieve mindfulness. Daar mijn professionaliteit en ervaring als expert op het gebied van creatieve workshops naadloos in elkaar overlopen en aanvullen. Vertaald in unieke en waardevolle workshops voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust & me time.

Je kunt deze bijzondere workshop(s) vinden op de website onder de noemer Creatieve Mindfulness workshop sessies.

Of je nu wel of niet creatief bent, maakt niet uit. Het zijn zeer doeltreffende en waardevolle lessen die op je wachten. Aan het einde van de workshop “hoofd leeg maken en ordenen” ben jij een natuurlijk leider over je eigen brein.

Mijn beproefde methode die ik je in tijdens deze workshop(s) leer kun je op ieder gewenst moment toepassen. Met gegarandeerd succesvol blijvend resltaat.