Linea Verde – masterclasses

Handenbeelden DESIGNER

Basis & professional masterclass

HANDENBEELDEN DESIGNER
 BASIS & PROFESSIONAL

Ben jij graag creatief bezig? En zou je dat willen combineren met het opzetten van je eigen bedrijf? Verlang jij naar meer financiële vrijheid en wil je graag je eigen werktijden bepalen? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is deze unieke Masterclass iets voor jou!

Het vervaardigen van handenbeelden is een prachtig ambacht. Hiermee kun jij vrijwel meteen je creatieve droom in vervulling laten gaan.

Wil je geen eigen bedrijf maar wel alle fijne kneepjes van dit prachtige ambacht leren? Deze Masterclasses zijn uniek in Nederland en een prachtige kans om op een professionele wijze zelf handenbeelden te leren maken.

Het maken van een handenbeeld is geschikt voor vele gelegenheden. Voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, als huwelijks cadeau of een kinderhandje van een pas geboren baby….of het pootje van een hond of poes. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Maar ook voor verdrietige momenten kan het van grote betekenis zijn.

Handenbeelden zijn uniek, tastbaar en zijn hebben een enorme emotionele waarde, voor nu en in de toekomst.

Wat ga je leren?

In 2 dagdelen leer ik je de basis kennis welke gewenst zijn voor het succesvol vervaardigen van een mooi handenbeeld.

Certificaat:
Na het volgen van deze masterclass professional ontvangen de deelnemers een certificaat “Handenbeelden Designer”  – Basis

Vervolg cursus:
Nadat je de Handenbeelden Designer – basis cursus hebt gevolgd kun je aansluitend de Masterclass Handenbeelden Designer – Professional volgen.

Masterclass handenbeelden