CLUTCH WORKSHOP

Leren Clutch (tasje) workshop. Een leuke workshop waarbij je lekker de handen uit de mouwen gaat steken! Er is keuze uit diverse kleuren leer (veelal naturel kleuren, zwart en blauw) mede afhankelijk van het aanbod van de leer leverancier.

Aan de hand van een prachtig stuk leer naar keuze ga je aan de slag. Om het allemaal niet te moeilijk te maken is het leer in vorm gesneden/geponsd. Zodat je niet met gevaarlijke messen zelf het leer moet snijden.

Het leuke bij dit model clutch is dat je het nog helemaal kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld het flapje – voorste sluitende deel van de tas aanpassen naar eigen wens (rond, punt vorm of gekartelde rand). In vele gevallen is het ook mogelijk om de clutch te bewerken als “schouder tasje”waarbij je de clutch gaat voorzien van 2 lange hengels.

Ook kun je de sluiting bewerken. Er is een knop sluiting beschikbaar. Maar je kunt er ook voor kiezen om de sluiting te maken van leren veters.

Het tasje dicht maken doen we aan de hand van een elegante rijg/steek techniek waar overigens geen naald en draad aan te pas komt. Bijzonder toch! Tot slot maken je zelf nog een leuk kwastje van echt leer om aan je mooie nieuwe clutch te bevestigen.

Al met al een intensieve en super leuke workshop. Yess 100% leer, 100% handwerk gegarandeerd!!

 Tijdsduur : 2 – 2,5 uur

LEREN TOTE BAG WORKSHOP

Leren Tote bag (shopper) workshop. Je maakt een tote bag van echt leer in een kleur naar wens (neutrale kleuren). Er is keuze uit 1 ontwerp.

Tijdens deze workshop werken we uitsluitend op het door  Gabriëlla speciaal op maat ontwikkeld Tote bag patroon. Afwijken van het patroon of wijzigingen aan het model zijn niet mogelijk. Daar de delen dat niet meer op elkaar passen.

Hengsels bevestigen middels slagnagels. De 2 hengsels zijn lang genoeg om de tote bag over je schouder te dragen.

Lees hier ook de recensies over deze super leuke workshop op de fb pagina.

WAXINE HOUDERS PIMPEN (100% echt leer) WORKSHOP

Tijdens deze leuke workshops ga je je eigen waxinelichtjes houders maken. Hoe tof is dat!
En wel van 100% echt leer.

Glaasjes houders:

4 stukken leer voor om de glaasjes. Ieder stuk leer kun je weer anders bewerken, heerlijk want je kunt je fantasie de vrije loop laten!!

Je gaat deeltjes uit het leer halen zodat het kaarslicht er doorheen kan schijnen. Kleine deeltjes leer verwijderen in diverse vormen zoals een ster, hartje of prachtige kleine rondjes in sierlijke vormen.

Heel sfeervol en helemaal zelf gemaakt, hoe leuk is dat! De afwerking is 100% handwerk – naaien/rijgen.

Een leuke workshop als je graag kennis wilt maken met het werken met 100% leer. En je heerlijk je eigen fantasie kunt inzetten bij het maken van deze trendy waxine houders.

Keuze uit de kleuren leer in:
naturel/bruin

NOTEBOOK COVER (MIDORI) 100% echt leer

AANRADER EN JE HEBT GEEN ERVARING NODIG, VOOR EEN GEWELDIG RESULTAAT!

Hoe geweldig is dit. Een omslag maken voor je notitieboekje of dagboek…want jij wil!

Formaat is A6 & A5 aan jou de keuze. Deze omslag ga je maken van 100% echt leer. Het mooie is dat deze omslag je leven lang mee gaat.

Hoe handig want de inhoud is eenvoudig te verwisslen als het vol geschreven is.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

 

* Embossen
* Personaliseren (slagletters)
* Leer verven
(zwart, blauw, bruin)
* Leer bewerken

Uitvoeringen:
A.  extra flap voorzijde : 2,5 luik (voor, achter + 1/2 flap extra), zie foto’s
B.  zonder extra flap voorzijde : 2 luik (boek = voor + achterzijde)