Heb jij behoeft aan creatieve inspiratie?


Dat is mooi, want het is mijn passie om mensen te inspireren en mijn creatieve kennis te delen. Dat doe ik inmiddels al 22 jaar, nog iedere dag met veel enthousiasme en plezier.

Creativiteit is onmisbaar is je dagelijkse leven. Het is zo belangrijk voor je welzijn om even een moment voor jezelf te nemen. Dat kan uitstekend door middel van creativiteit. Om even je hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Op deze pagina deel ik een aantal gratis online video’s aan. Leuk om wellicht ook jou hiermee te kunnen inspireren!

Klik op de onderstaande video’s. Wil je nog meer inspiratie en zelf een workshop van mij volgen. Schrijf je dan in voor 1 van de vele LIVE workshops in mijn atelier.

Liever thuis een workshop volgen. Neem dan eens een kijkje in mijn webshop. Daar tref je diverse DOE-HET-ZELF (DIY) pakketten aan inclusief stap voor stap video’s waarmee je thuis een creatieve workshop kunt volgen.

Klik hier om naar de webshop te gaan

Veel inspiratie & maak plezier.
Gabriëlla

HERFST VAKKEN BAK – 5 minuten decoratie

RELIEF PASTA TECHNIEK

LANTAARN STYLEN – HERFST SFEER

GLAS ETSEN – WATERFLES

TAKKEN FRAME – NATUURLIJKE MATERIALEN

WhatsApp chat