3D HANDENBEELDEN

Ik maak handenbeelden in opdracht. Zoals baby handjes en voetjes. Kinderhandjes met papa en mama, handen van opa’s en oma’s..noem maar op!

Wil je een 3D beeldje van het pootje van je hond ook dat kan!

 Prachtige herinnering

Handen en voeten bevatten heel veel details en dat is geweldig mooi om vast te leggen.

Door het maken van een handbeeld vereeuwigen de handen. Een handbeeld is niet alleen heel persoonlijk, het is echt prachtig en bijzonder. En ook nog eens een zeer waardevol herinnering.

Als cadeau of voor jezelf…door het maken van een handbeeld staat de tijd stil, net als een foto. Maar een handbeeld is tastbaar en maakt het nog waardevoller.

 Dierbaar cadeau

Wat dacht je bijvoorbeeld van een beeld van de handen van je ouders of kinderen, of een handbeeld samen als gezin. Of de handjes of voetjes van je pasgeboren baby. Of een super cadeau voor een huwelijk..de handen van het aanstaand bruidspaar.

Maar ook bij minder vrolijke situaties zal een handbeeld een zeer waardevol aandenken zijn….De mogelijkheden zijn ontelbaar en uniek. Elke hand is weer anders en achter elke hand zit weer een verhaal…

Ook op locatie mogelijk in overleg met personeel van de locatie (ziekenhuis, verzorginstehuis, etc).

Na bewerking kan afhankelijk van de drukte een beeld na 2 – 3 weken worden afgehaald in het atelier, tenzij anders afgesproken of vermeld.

Bekijk hier mijn website, speciaal gemaakt voor de handenbeelden. Op mijn handenbeelden website staat aanvullende

Klik op: handenbeelden.nl

Bekijk hier een inspiratie video ​
Masterclass handenbeelden

Wil je zelf op een professionele manier handenbeelden leren maken?
Wellicht zijn de Masterclasses die ik organiseer dan wat voor jou.

Lees hier meer over de opleidingen