www.linea-verde.nl

Masterclass Handenbeeld Designer

Basic & Professional

Masterclass
HANDENBEELDEN DESIGNER

Een unieke, leerzame en gezellige Masterclass! Waarbij de nadruk ligt op het zelf doen en maken, zeer praktijk gericht dus!

Gabriëlla neemt je stap-voor-stap mee in de wondere wereld van de handenbeelden. Zij deelt al haar professionele kennis, ervaring, tips en tricks. Een zeer waardevolle en unieke opleiding in Nederland.

Een masterclass, waarbij je op een professionele wijze leert om zelf handenbeelden te maken. Bijzonder geschikt voor het starten van je eigen bedrijf in het vervaardigen van handenbeelden.

Ook prachtig mooi om als extra service aan te bieden in bijvoorbeeld zorginstellingen. Waarbij begeleiders na het volgen van de masterclass basis al geheel zelfstandig een handenbeeld kunnen vervaardigen voor bijvoorbeeld terminale patiënten.

Of kraamverzorgers die handenbeeldjes kunnen maken van pas geboren baby’s, etc. De masterclasses bestaan uit kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Iedere deelnemer ontvangt na het volgen van de Masterclass een certificaat : “Handenbeelden Designer – Basis

Na de Masterclass – Basis is er ook nog de vervolg opleiding:
Masterclass – Handenbeelden Designer – professional.

NIEUW!
Het is ook mogelijk om een privé masterclass te volgen. Data en tijden zijn in overleg. Hierbij is een meerprijs van toepassing zie prijs overzicht.

Start:
Januari 2023
Basis opleiding : 17 januari 2023
Professional: 31 januari

Heb je nog vragen, bel gerust!
Hartelijke groeten,

Gabriëlla

Masterclass
HANDENBEELDEN DESIGNER

Masterclass
HANDENBEELDEN DESIGNER

Masterclass
HANDENBEELDEN DESIGNER