DROOGBLOEMEN KRANSEN
Doe-het-zelf pakket:


Via mijn webwinkel ontving ik begin februari een bestelling voor een DIY pakket droogbloemen kransen. Ik verstuurde het pakket enkele dagen na bestelling. Een compleet pakket, uiteraard met alles erop en eraan, inclusief de inlogcode voor het bekijken van de stap voor stap video’s.

Klant Marielle kon na ontvangst meteen aan de slag. Super handig deze DIY pakketten want je hoeft niet nog eens zelf alles bij elkaar te gaan struinen om creatieve workshop thuis te volgen.

Na een paar dagen ontving ik een super leuk en enthousiast bericht van Mariella (de klant waar in een aantal dagen daarvoor het diy pakket naartoe had verzonden, voor het maken van een droogbloeen krans.

Marielle was zo blij en enthousiast over het Doe-het-zelf pakket dat ze er een blog over heeft geschreven! Een blog wat precies omschrijft wat ik wens als mensen thuis met mijn creatieve workshop pakketten aan de slag gaan.

 

Hierbij een stukje van haar blog:

Eerder deze week zat ik inspiratie op te doen op Pinterest en Instagram en what not, toen ik plots een heel leuk Instagram-account zag: CreatieveWorkshopsOnline. Je kunt hier verschillende ‘Do It Yourself’ (DIY) workshops volgen waaronder die ene waar mijn oog op viel, een workshop bloemenkransen maken van droogbloemen. Ik heb direct een pakketje besteld!

Ik word altijd heel erg blij als er een pakketje binnenkomt (want wie onthoudt wat je allemaal bestelt, toch?!), maar het is altijd extra leuk als er een persoonlijk briefje bij zit. Dat is sowieso de kracht van kleine shops, vind ik.

In het pakketje zit alles wat je nodig hebt om een bloemenkrans te maken; een gemengd bosje droogbloemen, een metalen frame met haak zodat je straks de krans kan ophangen, een aantal takjes eucalyptus en een klosje ijzerdraad.

Er zitten ook verschillende instructievideo’s bij. Zelfs als je niet zo handig bent, kan je met dit leuke pakket heel gemakkelijk een mooi bloemstuk maken.

Lees hier verder……

HUIS VAN MARIELLEA (Marielle) schrijft nog meer leuke blogs! Lees ook haar inspirerende blog over de verbouwing van hun prachtige boerderij!