Mijn DIY pakketten & creatieve workshops

Ruim 20 jaar geleden organiseerde ik mijn eerste creatieve workshops. En werkte ik daarnaast ook veel als styliste en decorateur in het buitenland. De workshops waren toen al heel populair en klanten wilde graag iets maken ook als ik in het buitenland werkzaam was. Om mijn klanten op en top van dienst te kunnen zijn heb ik toen mijn creatieve workshops in een pakket gestopt. Het begin van alle Linea Verde creatieve DIY pakketten……In no time waren de DIY pakketten net als mijn creatieve workshops enorm populair. Er was grote vraag naar door de welbekende tuincentra als Europatuin (nu life & garden) Intratuinen en Groenrijk tuincentra door heel Nederland.

En zo was ik in no time de grootste producent en leverancier van DIY pakketten in Nederland, Linea Verde was een soort van diy pakketten fabriek geworden. Het succes was enorm! Maar de combinatie met mijn werk als freelance styliste en decorateur in het buitenland viel steeds zwaarder. Na verloop van tijd moest ik knopen doorhakken. Ik heb mijn freelance werk stop gezet om met volle focus Linea Verde creatieve workshops te laten groeien. En dat deed het. Inmiddels hebben duizenden mensen aan mijn workshops deelgenomen in mijn ateliers en met mijn DIY pakketten.

Tot op de dag van vandaag is mijn grote passie mensen inspireren en mijn creatieve kennis delen met mijn workshops en DIY pakketten. Anno 2019 zijn door het internet de mogelijkheden onbeperkt. Uiteraard ga ik met mijn tijd mee en zijn mijn diy pakketten nu voorzien van super kwaliteit online stap voor stap video’s . Zo leuk want met de video’s die ik maak kijk je over mijn schouder mee, krijg je privé les van mij. In je eigen tijd en tempo, gewoon in je eigen huis. hoe tof.

Mijn serie creatieve DIY pakketten voer ik sinds kort onder de naam CREATIEVE WORKSHOPS ONLINE. In de webshop kan je meteen een DIY pakket bestellen, hoe handig en zo anno 2019!! De shop is gloed nieuw en zal iedere week worden aangevuld met weer nieuwe inspirerende creatieve workshops. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Hoe leuk en super geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of gezellig met een vriendin thuis een creatieve workshop volgen. Of wat dacht je ervan om de kinder knutsel pakketten in te zetten als onderdeel van een creatief kinderfeestje thuis!

Door mijn jarenlange ervaring als producent van super populaire diy pakketten en creatieve workshops,  weet ik precies wat er nodig is om een geslaagde creatieve workshop te organiseren, thuis of in mijn atelier. Lees gerust eens de klant recensies ook op de fb pagina want ik kan het door mijn enthousiasme allemaal mooi vertellen.
Maar mijn klanten kunnen dat nog veel beter!

Neem gerust een kijkje in mijn webshop – shop.creatieveworkshopsonline.nl en wellicht ga jij ook lekker thuis aan de slag.
Stay tuned want er komen regelmatig weer nieuwe DIY workshops bij in de shop.

Liefs,
Gabriëlla