1:1 retreat
“Rust & Ruimte”

in je hoofd”

“VOL HOOFD” GEVOEL?
Het is net alsof je brein niet meer functioneert, je kunt gewoon niet meer helder nadenken. Je bent prikkelbaar en je hebt eigenlijk nergens meer energie voor. Door je volle hoofd heb je een “energie lek” , hier loopt je echt op leeg.

Je brein ratelt de hele dag maar door, het is mega druk in je hoofd. Je verliest langzaam de controle. Door de chaos in je hoofd heb je geen overzicht meer. Hierdoor voel je je onzeker en dat maakt dat je niet meer de juiste keuzes kunt maken.

Je loopt er al een tijdje mee rond en het voelt absoluut niet goed. Alleen je hebt geen idee hoe je dit voor jezelf kan oplossen.

Ik weet precies hoe jij je voelt, want ik heb er zelf ook mee rondgelopen. Lees [hier ] mijn persoonlijke verhaal, ik heb er een blog over geschreven. Waarschijnlijk heb je de hoop dat het vanzelf weer over gaat. Ik ga je uit die droom helpen, dat is namelijk een illusie, want het gaat alleen maar erger worden. Dus doe er wat aan!


Herken jij dit?

* Je hebt het gevoel dat je hoofd vol zit
* je hebt concentratie problemen
* je bent moe en prikkelbaar
* je hebt geen overzicht meer
* je ervaart chaos in je hoofd
* je hebt geen energie meer
* je hebt stress klachten
* je bent onzeker
* je slaapt slecht

Kun jij 4 items uit het bovenstaande rijtje met een “ja” beantwoorden?

Wees alsjeblieft lief voor jezelf en ga er wat aan doen! Want voordat je het weet loop je rond met stress en burn-out gerelateerde klachten!

Lees verder, want ik kan je helpen!

 

RETREATS

Als ervarings deskundige in combinatie met mijn professionele kennis, leer ik je hoe je weer de regie krijgt over je eigen brein. Voor meer rust in je hoofd en leven. Na deze retreat heb je ook meer zelfvertrouwen voor het maken van de juiste keuzes.

CREATIEVE MINDFULNESS
Is een door mij persoonlijk ontwikkelde beproefde methode. Waarbij ik je leer om meer rust en ruimte in je hoofd te creeëren Ik leer je hoe je alle informatie handig en overzichtelijk op een creatieve manier in combinatie met de waardevolle Matrix Methode in je eigen brein/lange termijn geheugen kunt opslaan.

Informatie opslaan doet ieder op zijn geheel eigen manier. Vaak door denkbeeldig alle informatie een plekje te geven in je hoofd/lange termijn geheugen.

We leren van alles in ons leven, behalve hoe we in ons lange termijn geheugen op een handige manier alle informatie kunnen “opslaan” en “terug kunnen vinden”. Hierdoor loopt je hoofd vol en ontstaan er een “vol hoofd” gevoel.

METEEN RESULTAAT
Na het volgen van deze retreat voel je vrijwel direct het verschil. Je ervaart een enorme rust en ruimte in je hoofd.  Het volle hoofd gevoel is zo goed als verdwenen. Je lange termijn geheugen is na deze retreat in staat om weer nieuwe informatie te ontvangen en een voor jezelf prettige wijze in je hoofd/geheugen op te slaan.

Hierdoor krijg je weer de regie over jouw brein. Het helpt je om rust te creeër in je hoofd en dus ook in je leven. Mijn beproefde methode kun je voor altijd in je leven blijven toepassen. Een gegarandeerd succes!

Ik werk tijdens deze retreats uitsluitend op basis van 1 : 1 sessies.

Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend om informatie, email naar : info@linea-verde.nl

Deze creatieve mindfulness workshop is niet geschikt wanneer:

1. je niet bereid bent om in jezelf te investeren d.m.v  meer vrijetijd (me-time)
2. wanneer je kalmerende medicijnen slikt
3. je geen zin hebt om je huidige levensstijl stapje voor stapje te veranderen voor meer rust in je hoofd en leven.

KLANT RECENSIES

Vrienden van mij tipte mij over de nieuwe workshop van Gabriella voor mensen met een vol hoofd.

Mijn dochter Eva van 12 jaar was helemaal radeloos, dood moe en ze zei elke keer dat haar hoofd bijna ontplofte. Dit gaf enorm veel stress, want na de zomervakantie gaat ze naar de middelbare school.

Ik ben mij eigen rot geschrokken. Ik herkende mijn eigen dochter niet meer. Ze kon alleen nog maar huilen.

Na een telefoontje met Gabriëlla, waarin zij de workshop rustig en duidelijk heeft uitgelegd, hebben we een afspraak gemaakt.
Ik was zo blij dat we in augustus nog voordat de scholen begonnen nog terecht konden.

Na 1,5 uur was de workshop klaar. Eva was super blij en enorm opgelucht. Het was ongelooflijk was Gabriella heeft bereikt, geweldig!!

Ik wil hierbij Gabiella nogmaals enorm bedanken!! En ik kan het absoluut iedereen aanbevelen. Een aanrader!!

Dorien P. (moeder van Eva 12 jaar).
augustus 2019

Dorien D.