Doe-het-zelf
Kinderfeestjes

Beste bezoeker,

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor het organiseren van een gezellig kinderfeestje thuis, of op iedere gewenste locatie.  Lees dan even verder……

Aan de hand van mijn super handige Doe-het-zelf pakketten (waaronder ook diverse verhuurboxen) kun je thuis of op iedere gewenste locatie een gezellig en creatief kinderfeestje organiseren.

Alle benodigde materialen zitten in het doe-het-zelf pakket & verhuurboxen. Inclusief super handige en zeer duidelijke stap-voor-stap video’s. Het organiseren van een creatief kinderfeestje is hiermee echt super easy. Je kunt meteen aan de slag.

Door mijn jarenlange ervaring met het organiseren van kinder feestjes weet ik precies wat je nodig hebt. Zodat je zelf er bijna geen zorg aan hebt en heerlijke kunt genieten van het feestje samen met de kinderen.

De Doe-het-zelf pakketten kan je bestellen in mijn eigen webshop,  daar tref je een groot assortiment aan DIY pakketten zowel voor kinderen als voor volwassnen. Het assortiment voor kinderen zal de komende sterkt worden uitgebreid. Met 1 druk op de knop bestel je alles wat je nodig hebt, binnen enkele dagen in huis of afhalen in het atelier. je kunt zo beginnen. Hoe tof is dat!

Heb je vragen of wensen, bel of whatsapp mij gerust.
Bekijk hier de mogelijkheden.

Graag tot ziens,
Gabriëlla

 

KLANTEN
ERVARING

Wat een geweldig feestje heeft onze dochter met haar vriendinnetjes gehad!

Bonbons maken;
het was nog veel leuker dan onze dochter had gedacht. Gabriela heeft alle rust en humor die de kinderen nodig hebben zodat de kinderen trots met hun eigen creaties naar huis gaan.

Echt een aanrader!

Deborah

December 2017

Samen met mijn dochter glas geëtst vanmiddag.

Zeker een aanrader de workshops bij Linea Verde creatieve workshops!

Nicole

Oktober 2017

Kinderfeestjes bij Linea Verde – Gabriëlla

Heel erg leuk, goed georganiseerd.

Mijn dochter vond de nail art workshop hartstikke leuk en haar vriendinnetjes ook!

Karin

Januari 2018