linea verde workshops

GROEPS UITJES

vanaf 10 personen

Bedrijfsuitjes – dagje weg met collega’s

Heb jij de “eer” om een uitje te organiseren voor je collega’s, Altijd weer een hele uitdaging om een invulling te vinden waarbij zo goed als iedereen het naar de zin heeft. Zoveel mensen zoveel wensen…

Bij een dagje uit met je collega’s zijn vaak een aantal factoren daarbij van belang. Gezellig bijpraten met je collega’s, verbeteren van verhoudingen binnen een team. En wellicht een sportieve activiteit in het kader van teambuilding.

Linea Verde ruim 22 jaar ervaring in het verzorgen van Business Events. Alle workshops en activiteiten zijn in eigen beheer. Hierdoor is het ook mogelijk om eventueel ook een geheel “op maat”programma voor jullie zakelijke uitje te organiseren.

De workshops zijn geschikt voor zowel dames als heren. Liever iets actiefs ondernemen lekker in de buitenlucht. Dan kunnen we jullie het super leuke spel Boeren Lnadgoed golf aanbevelen. Kortom we hebben alles in huis om aan jullie wensen te voldoen voor een geslaagd dagje uit.

Er zijn al vele tevreden klanten jullie voor geweest. Lees in de rubriek recensies alle enthousiaste 5 sterren beoordelingen op Facebook en Google.

linea verde workshops

buiten activiteit

team uitjes vanaf 10 personen